Het MSA Latchways Constant Force Post ankerpunt voor Groendaken is een krachtig product. Het kan gebruikt worden als vrijstaand ankerpunt waaraan een gebruiker zich kan aanlijnen, of als hoek-, begin- of eindpunt in een MSA Latchways kabelsysteem. Door dit product – dat de esthetische waarde van uw pand waarborgt – in 3D BIM aan te bieden, is het eenvoudig in te tekenen in een 3D ontwerp van een gebouw of object.

Bij het downloaden van dit 3D BIM Model download u tevens de componenten van dit product waarmee deze toegepast kunnen worden.  U kunt uit verschillende uitvoeringen kiezen waarbij de dakbedekking waar het ankerpunt op wordt geïnstalleerd, leidend is. 

Toepassing

Dit ankerpunt is toepasbaar op groendaken. Groene daken of vegetatiedaken zijn platte of hellende daken met begroeiing. Het wordt ook wel “begroeid dak” of “dakbegroeiing” genoemd. Voor veilig onderhoud op groendaken is de inzet van een groenanker aan te raden. Het product is hoger dan een doorgaans CFP, omdat er rekening wordt gehouden met het groen dat er op komt. De esthetisch waarde van het dak blijft intact.

Specificaties

Bestandstype : .ifc
Certificering : EN 795
Merk : MSA Latchways

Ankerpunt Groendaken BIM

Log in met je account om 3D modellen te downloaden. Nog geen account? Vraag hier een account aan.

Advies nodig?

Neem contact op met onze BIM Coördinator Gerben Pol.