Een star ankerpunt is een hoger product dan een regulier ankerpunt. Het Fallprotec star ankerpunt heeft een hoogte van 750 mm of 1000 mm en wordt vaak ingezet op platte dakoppervlaktes in combinatie met zonnepanelen. Anders dan de MSA Lachways ankerpunten, dient dit ankerpunt op de constructie te worden geplaatst. De dakisolatie en de dakbedekking komen er dus nog bovenop.  Door dit product in 3D BIM aan te bieden is het ankerpunt goed in een 3D ontwerp van een gebouw in te tekenen. Als modelleur is een kabel zelf te modelleren tussen de ankerpunten.

Bij het downloaden van dit 3D BIM Model download u tevens de componenten van dit product waarmee deze toegepast kunnen worden. U kunt uit verschillende uitvoeringen kiezen waarbij de hoogte van het ankerpunt leidend is. 

Toepassing

Door de hoogte is deze Fallprotec ankerpunt goed in te zetten in combinatie met zonnepanelen. De punten komen namelijk boven de zonnepanelen uit. Het voordeel daarvan is dat er meer zonnepanelen op een dak geplaatst kunnen worden.

Specificaties

Bestandstype : .ifc
Certificering : EN795 norm
Merk : Fallprotec

Star Ankerpunt BIM

Log in met je account om 3D modellen te downloaden. Nog geen account? Vraag hier een account aan.

Advies nodig?

Neem contact op met onze BIM Coördinator Gerben Pol.