De Safe Access rail is niet vervormbaar en wordt veelvuldig ingezet voor gevelonderhoud, als bovenloopsysteem of voor Rope Access touwtechniek.

Discreet en daardoor vrijwel onzichtbaar op bouwwerken. Geschikt voor hellingen tussen de 5 en 15 graden in combinatie met een NAV trolley. De voorkeur heeft om de rail boven de 5 graden te combineren met een gondel of Rope Climber met gemotoriseerde trolley. Boven de 15 graden is het beste en veiligste advies om de rail te combineren met een ketting versie. Door dit product, die de esthetische waarde van uw pand moet waarborgen, in 3D BIM aan te bieden is het goed in te tekenen in een 3D ontwerp van een gebouw of object.

Bij het downloaden van dit 3D BIM Model download u ook de componenten van dit product waarmee deze toegepast kunnen worden. 

Toepassing

De geanodiseerde aluminium rail is voorzien van een hoogwaardige poedercoating oppervlaktebehandeling bestand tegen (zee)water en daarom geschikt voor de maritieme sector. Omdat de rail ATEX gecertificeerd is, is deze ook toepasbaar in potentieel explosieve omgevingen en de petrochemische industrie.

Specificaties

Bestandstype : .ifc
Certificering : EN795:2012 type D norm, CEN/TS16415:2013 norm
Certificering 3 : CE normering
Merk : Fallprotec

Safe Access railsysteem BIM

Log in met je account om 3D modellen te downloaden. Nog geen account? Vraag hier een account aan.

Advies nodig?

Neem contact op met onze BIM Coördinator Gerben Pol.