De roestvrijstalen Söll MultiRail wordt gebruikt voor horizontale valbeveiligingstoepassingen. Het kan als vloer-, zij- en bovenloopsysteem worden ingezet en biedt daarmee voor vrijwel elk gebouw een oplossing. Door dit product, die de esthetische waarde van uw pand moet waarborgen, in 3D BIM aan te bieden is het goed in te tekenen in een 3D ontwerp van een gebouw of object.

Bij het downloaden van dit 3D BIM Model download u ook de componenten van dit product waarmee deze toegepast kunnen worden. 

Toepassing

Omdat de Söll MultiRail van roestvrij staal is gemaakt, is het bestand tegen de zwaarste omstandigheden zowel binnen als buiten. Het voldoet aan internationale wetgeving en is geschikt voor de bouwsector, in productie-omgevingen, transport, windenergie en nutsbedrijven.

Bevestiging is eenvoudig met slechts een paar bouten en gereedschap. Het biedt, afhankelijk van het railsysteem, valbeveiliging aan maximaal 6 werknemers over een lengte van 6 meter. Dit systeem voorkomt structurele schade aan de constructie bij een val.

Specificaties

Bestandstype : .ifc
Certificering : EN 795 type D norm
Certificering horizontale ankerinrichtingen : EN 161415
Merk : Söll

MultiRail railsysteem BIM

Log in met je account om 3D modellen te downloaden. Nog geen account? Vraag hier een account aan.

Advies nodig?

Neem contact op met onze BIM Coördinator Gerben Pol.