De ladderbeugel wordt gebruikt in combinatie met een mobiele ladder. Het maakt het klimmen op een mobiele ladder veiliger. De beugel is uitgevoerd met een ketting waardoor voorkomen wordt dat de ladder schuift of wegglijdt. Deze is ook met een zij-instap beschikbaar en downloadbaar. Door dit product in 3D BIM aan te bieden is het goed in te tekenen in een 3D ontwerp van een gebouw of object.

Bij het downloaden van dit 3D BIM Model download u ook de componenten van dit product waarmee deze toegepast kunnen worden. U kunt uit twee verschillende uitvoeringen kiezen: met D-sluiting of zij-instap.  

Toepassing

De ladderbeugel is toepasbaar op vrijwel alle ladders en is een goedkoop alternatief voor een vaste ladder. De ladder wordt gepositioneerd tussen de twee beugels en wordt daarna vastgemaakt aan de ketting. Optioneel is een laddermat (laddersafe) te gebruiken wat de kans op wegglijden van de ladder voorkomt. Wij raden aan om, bij situaties hoger dan 6 meter, te kiezen voor een vaste ladder om optimale veiligheid te garanderen.

Specificaties

Bestandstype : .ifc
Merk : Eurosafe Solutions

Ladderbeugel BIM

Log in met je account om 3D modellen te downloaden. Nog geen account? Vraag hier een account aan.

Advies nodig?

Neem contact op met onze BIM Coördinator Gerben Pol.