Eurosafe

Training veilige redding en evacuatie uit besloten ruimte voor Gasunie

22 november 2018
Training veilig werken in besloten ruimte

Voor Gasunie, een Europees gasinfrastructuurbedrijf, hebben wij voor 25 coördinatoren vanuit heel Nederland een workshop 'Veilig redden uit besloten ruimtes' mogen organiseren. Door de workshop hebben de deelnemers ervaren wat erbij komt kijken om iemand uit een besloten ruimte te redden en hoe lastig dat kan zijn.

Praktijkervaring opdoen en de risico’s en gevaren beleven is nuttig. Dit blijkt ook uit de reacties van de deelnemers.

Een nuttige en leerzame ervaring!

~ René Wilken Coördinator W&I bij Gasunie

Training veilig werken in besloten ruimte
Training veilig werken in besloten ruimte

De avond bestond uit het redden van een collega, in een horizontale en verticale situatie. Hoe red je iemand die 80 kilo weegt? De deelnemers hebben ervaren dat het in de praktijk niet eenvoudig is een redding uit te voeren. Ondanks het gebruik van diverse hijsmiddelen en brancards. Door het materiaal in de praktijk te gebruiken kregen deelnemers een gevoel bij de producten en handelingen.

Verder toonden wij de mogelijkheden van verschillende trainingen en producten en wat een stand-by reddingsteam kan betekenen. Samenvattend schetsten wij een volledig plaatje, waar een persoon mee te maken kan krijgen als hij of zij in een besloten ruimte werkt.

Eurosafe Solutions partner Golden Rule 'Werken op hoogte' en 'Werken in besloten ruimtes'

Veiligheid staat bij Gasunie altijd voorop. Zo hanteert de Gasunie de VGM Golden Rules, waaronder de Golden Rule voor 'Werken in besloten ruimtes'. Eurosafe Solutions was al een vertrouwde partner voor werken op hoogte, maar is het inmiddels ook voor het werken in besloten ruimtes. Zo zijn wij in staat verschillende workshops en trainingen te geven. Praktijk en theorie wisselen elkaar daarin af.

Lees hier de VGM Golden Rules van Gasunie.

Wilt u meer weten? Laat Raymond het weten!

Raymond Keijzer

Business Unit Manager

Bel, mail en volg ons

Bel ons

Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00.
+31 (0) 38 467 19 10

Stuur een e-mail

We doen ons best binnen 1 werkdag te antwoorden.
info@eurosafe.eu

Bekijk onze socials

Vind en volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn.
Volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte

Meer nieuws, meer kennis, meer veiligheid. Schrijf je in voor de Eurosafe Nieuwsbrief en je krijgt elk kwartaal meer van alles.