Eurosafe

Eurosafe Solutions en Cibap Next lanceren SketchUp Pro trainingen

16 juli 2020
Sketchup trainingen Cibap NEXT

Eurosafe Solutions en Cibap Next slaan de handen ineen en hebben SketchUp Pro trainingen opgezet. Tijdens de training leren deelnemers in korte tijd een 3D ontwerp neer te zetten. In eigen stijl en compleet met 2D aanzichten, doorsneden en animaties. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een basistraining, gevorderden training of specialisatie modules. Welk niveau u ook heeft, er is altijd een passende training. Aanmelden kan hier.

Schaduwen van de zon evalueren, landschappen creëren, snel tekeningen opsieren met vele standaard componenten (bomen, mensen, auto’s) en door een eigen ontwerp heen wandelen.

Allemaal mogelijk voor deelnemers die next level gaan. Eurosafe Solutions Academy (ES Academy) is een SketchUp Authorized Training Centre. Wij hebben een Lesprogramma in een Elektronische Leerweg Omgeving (ELO) ontwikkeld voor de cursussen SketchUp Pro.

Samenwerking Cibap Next

Onze Sketchup opleidingen verzorgen wij in de regio Zwolle in samenwerking met het Cibap Next. Het Cibap Next is onderdeel van het Cibap, vakschool voor vormgeving. Een toonaangevende vakschool, waar talentvolle studenten worden uitgedaagd uit te blinken als toekomstig beroepsbeoefenaar. Het Cibap verbindt zich actief met de omgeving en de samenleving vanuit de overtuiging dat een ‘op beroepsinhoud gebaseerd netwerk’ een meerwaarde heeft voor het onderwijs. Cibap Next is onze creatieve partner wat betreft volwassen onderwijs, en heeft ook als missie om die creativiteit te ontketenen.

Trainer

Onze trainer werkt dagelijks met SketchUp en heeft zodoende veel praktijkervaring en tijdens de cursus duidelijke voorbeelden. Heeft u ondersteuning nodig met een vraagstuk of een project? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gerben Pol

BIM Coördinator

Bel, mail en volg ons

Bel ons

Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00.
+31 (0) 38 467 19 10

Stuur een e-mail

We doen ons best binnen 1 werkdag te antwoorden.
info@eurosafe.eu

Bekijk onze socials

Vind en volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn.
Volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte

Meer nieuws, meer kennis, meer veiligheid. Schrijf je in voor de Eurosafe Nieuwsbrief en je krijgt elk kwartaal meer van alles.