Eurosafe

Eurosafe Group neemt DeBrandwacht.nl en DeGasdokter.nl over

11 september 2020
Brandwacht inhuren - Credits Sven Scholten

Per 28 augustus 2020 heeft Eurosafe Group alle activiteiten van DeBrandwacht.nl en DeGasdokter.nl overgenomen. Met deze overname breidt Eurosafe Group haar producten- en dienstenaanbod opnieuw verder uit.

Door de synergie tussen de bedrijven Eurosafe Solutions BV, R3B Safety & Rescue, DeBrandwacht.nl en DeGasdokter.nl zetten we een stap naar verdere professionalisering en versterking van de positie van Eurosafe Group binnen de industrie waarin zij actief is.

 

 

“De overname van DeBrandwacht.nl en DeGasdokter.nl geeft ons de mogelijkheid om ons breder en dieper te positioneren”, aldus Mark van Buiten, eigenaar van Eurosafe Group. Hij vertelt verder: “In de afgelopen jaren heeft onze organisatie een autonome groei doorgemaakt door een meer directe aansturing en uitbreiding van het producten- en dienstenportfolio en een verbreding in meerdere sectoren."

Mark van Buiten

Eigenaar

"Met de toetreding van R3B begin maart van dit jaar, zijn we al in staat een totaaloplossing op het gebied van Rope Access, trainingen en standby rescue te bieden. We verbreden nu verder door het toevoegen van het uitvoeren van gasmetingen en het inzetten van brandwachten aan ons portfolio. Door de expertise van DeBrandwacht.nl en DeGasdokter.nl te combineren met de expertise en het netwerk van de overige onderdelen van Eurosafe Group, hebben we een versterkte strategische propositie op het gebied van werken op hoogte en in besloten ruimten in huis gehaald."

Eurosafe Solutions BV directeur Mark Dubbink herkent een duidelijke overeenkomst tussen beide bedrijven. “Klanten bedienen op het gebied van veilig werken, het vertalen van wensen in oplossingen gecombineerd met professionele dienstverlening en goed klantcontact staat bij beide partijen voorop. Ook de ambitie ligt op één lijn: groei vanuit het eigen bestand als ook het open staan voor solide partijen om ons heen, die door een integratie in onze systemen en klantenkring voor een verbreding en verdieping van ons aanbod zorgen", vertelt Dubbink.

Verdieping binnen het werkveld

DeBrandwacht.nl is de expert op het gebied van brandveiligheidspersoneel in Nederland. Door het grote aanbod van Rijksgediplomeerde brandwachten en industrieel veiligheidspersoneel heeft DeBrandwacht.nl steeds de oplossing in huis om deze branche te bedienen. DeGasdokter.nl biedt een totaaloplossing op het gebied van gasmeten met het uitvoeren van gasmetingen op importzeecontainers en in besloten ruimten. Zij biedt de unieke mogelijkheid om containers geforceerd te ventileren op locatie. Daarnaast geeft DeGasdokter.nl advies en biedt zij gasdetectie aan voor aankoop of verhuur zodat er veilig gewerkt kan worden.

De samenwerking zorgt voor groei

“Onze organisatie is lange tijd zelfstandig gegroeid, aldus Olaf van der Holst, oprichter van DeBrandwacht.nl en DeGasdokter.nl. “Vanaf de oprichting van de organisatie spelen wij voortdurend in op de wensen van de klant, bieden we snelle service en zetten we net dat stapje extra waar dat kan. Daardoor hebben wij met ons personeel het verschil gemaakt en zijn we ondertussen een begrip in de markt geworden”.

“Door de samensmelting met Eurosafe Group ontstaat een breed pakket aan diensten op het gebied van veiligheid. Daarnaast kunnen wij nu gebruik maken van een groot netwerk van klanten en een sterk en deskundig team. Ook de aanwezigheid van een eigen trainingslocatie geeft ons de mogelijkheid om het dienstenpakket direct uit te breiden met branchegerichte trainingen”, geeft Olaf aan.

De Brandwacht - Olaf van der Holst
De Brandwacht - Olaf van der Holst

Naam ‘DeBrandwacht.nl en DeGasdokter.nl blijft behouden

De diensten van DeBrandwacht.nl en DeGasdokter.nl worden, met het vertrouwde team, voortgezet als onderdeel van Eurosafe Group.

Vragen? Neem gerust contact op

Bel, mail en volg ons

Bel ons

Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00.
+31 (0) 38 467 19 10

Stuur een e-mail

We doen ons best binnen 1 werkdag te antwoorden.
info@eurosafe.eu

Bekijk onze socials

Vind en volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn.
Volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte

Meer nieuws, meer kennis, meer veiligheid. Schrijf je in voor de Eurosafe Nieuwsbrief en je krijgt elk kwartaal meer van alles.