Eurosafe

Eurosafe Group samenwerkingspartner van SKYLOTEC

25 februari 2021
ACX power ascender

Eurosafe Group is vanaf 1 maart 2021 dé uitvoerende partij in Nederland voor het onderhoud van SKYLOTEC reddingsapparatuur en het trainen van personeel met specifieke SKYLOTEC producten. De positie van alleen leverancier is de fabrikant inmiddels voorbij.

SKYLOTEC en Eurosafe Group trekken, na acht jaar samenwerken in het leveren van passende PBM-sets, nu ook inhoudelijk met elkaar op. Ook en juist wanneer advies op maat voor een opdrachtgever gewenst is.

Verkoop, onderhoud en trainingen ACX en Milan via Eurosafe Group

Milan Hub Eurosafe Solutions
ASX Actsafe voor

Wij verbreden onze productkennis in veiligheidsproducten. Zo verkopen, onderhouden en geven wij trainingen in de ACX Power Ascender (een hulpmiddel bij rope acces en werkmiddel bij betreding besloten ruimte) en de Milan.

Daarbij (re-)sealen wij vanaf 1 maart officieel de Milan, wat veel betekent voor de levensduur van het product. Met name in de windindustrie zijn veel Milan sealed packs te vinden die nu na 10 jaar opnieuw geresealed dienen te worden voor een redelijke levensduur. Met het resealen verlengen we de levensduur tot 15 jaar. Daar zijn veel opdrachtgevers bij gebaat.

Ook volstaat Eurosafe Group nu aan de vraag om opdrachtgevers te ondersteunen in het verzorgen van specifieke trainingen. Op locatie of vanuit onze vestiging in Zevenbergen geven wij trainingen in het gebruik van de ACX en de Milan. Deze trainingen zijn voornamelijk voor werknemers in de windindustrie en voor een rope access team van belang.

ACX Skylotec
ACX Skylotec

Achtergrond

De samenwerking met SKYLOTEC ontstond toen Eurosafe Solutions (onderdeel van Eurosafe Group) acht jaar geleden op zoek was naar kwaliteit bij PBM-sets, toegespitst voor veilig werken op platte daken. Deze eerste aanzet tot samenwerking groeide al snel verder uit. En dan voornamelijk op het gebied van vallijnen. Een logisch gevolg dat Eurosafe Solutions haar aanbod aan SKYLOTEC producten verder uitbreidde. De afdeling PBM bij Eurosafe Group werd opgericht, ter ondersteuning van de verkoop van het uitgebreide assortiment van klim- en valveiligheidsproducten.

Omdat er steeds meer kennis van deze producten in huis kwam, leerde de afdeling PBM de behoeftes van industriële gebruikers kennen. Middels het geven van de juiste adviezen, zijn wij een vertrouwde kennispartij geworden voor onze opdrachtgevers in zowel de bouw, groenvoorziening als de diverse industrieën.

Bel, mail en volg ons

Bel ons

Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00.
+31 (0) 38 467 19 10

Stuur een e-mail

We doen ons best binnen 1 werkdag te antwoorden.
info@eurosafe.eu

Bekijk onze socials

Vind en volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn.
Volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte

Meer nieuws, meer kennis, meer veiligheid. Schrijf je in voor de Eurosafe Nieuwsbrief en je krijgt elk kwartaal meer van alles.