Eurosafe Solutions deelnemer Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020

Van 29 tot en met 31 januari 2020 vindt de 22ste editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht plaats. Eurosafe Solutions is daar ook aanwezig. Wij bieden namelijk oplossingen op het gebied van veilig onderhoud van groenwanden, gevels en glasbewassing.

U vindt ons in hal 1, stand F20. Wij geven u daar meer uitleg over het veilig werken op hoogte aan onder andere groen- en glasgevels. Wees ook welkom om onze innovatieve oplossing de RopeClimber uit te proberen. Voor gratis toegang tot de beurs kunt u zich vooraf registreren. Gebruik deze link en bezoek onze stand.

Onderhoud van groengevels

Bij Stadskantoor Venlo heeft Eurosafe valbeveiliging aangebracht ten behoeve van het groenonderhoud.

Steeds meer gemeentes willen bijdragen aan het beantwoorden van de grote klimaatuitdagingen in onze samenleving. Zo zijn groene daken en groengevels erg in opkomst. Meer groen in de steden is niet alleen prettig voor de leefomgeving, het biedt ook voordelen zoals waterberging, warmteregulering, geluidsisolatie, luchtzuivering en bevordering van biodiversiteit. Deze ontwikkelingen vragen ook om nieuwe oplossingen ten aanzien van onderhoud.

Glasbewassing van glazen gevels

Nieuwe bouwtechnieken geven architecten en de opdrachtgevers de ruimte om bijzonder gebouwen met unieke glazen gevels te bouwen. Ook deze gevels behoeven meer en andere onderhoudsvragen.

Om onderhoud en reiniging veilig uit te kunnen voeren, biedt Eurosafe Solutions specifiek op de situatie afgestemde geveloplossingen welke kunnen worden gebruikt met Rope Access touwtechnieken. Hierdoor is elke gevel – glas, groen of steen – bereikbaar te maken, ongeacht de grootte en de vorm van het gebouw.

Nieuwe RopeClimber backpack dé innovatie van de vakbeurs

De RopeClimber backpack wordt ingezet voor gevelonderhoud bij de Diamantbeurs in Amsterdam.

De RopeClimber backpack is een volledig autonoom product welke in combinatie met Rope Access touwtechnieken wordt ingezet. Het is een veilig product, aangedreven met een batterij, dat moeilijke bereikbare plaatsen bereikbaar maakt voor onderhoud en reiniging. Men hoeft geen professionele klimmer te zijn, een uitgebreide training te volgen of een ingewikkelde installatie te volgen.

Dit maakt de RopeClimber backpack een uit kostenoogpunt zeer efficiënt product. Ergonomisch, comfortabel en veelzijdig inzetbaar, ook voor besloten ruimten in combinatie met een touwlier.

Demonstratie in hal 1, F20

De RopeClimber backpack wordt tijdens de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer doorlopend gedemonstreerd op de stand van Eurosafe Solutions. Zo maken bezoekers kennis met het product, zien zij hoe eenvoudig de RopeClimber backpack werkt en in gebruik gesteld kan worden. De gebruiker heeft zijn of haar handen vrij om taken uit te voeren.

Wilt u zelf ervaren hoe het is om met de RopeClimber backpack te werken? Kom dan naar de stand in hal 1, F20, waar een echte groengevel en een ‘glas’gevel aanwezig is. Daar kunt u als bezoeker de RopeClimber uitproberen.

Aanmelden

Voor gratis toegang tot de beurs kunt u zich vooraf registreren. Gebruik deze link en bezoek onze stand.

Meer informatie over de beurs

Wilt u liever vooraf een afspraak maken met een van onze aanwezige accountmanagers? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. We zien u graag!

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +31 (0)38 467 19 10 E-mail: info@eurosafesolutions.com