Eurosafe

Eurosafe Solutions blikt terug op een geslaagd NSWE

15 maart 2018
NSWE beurs Eurosafe Solutions

Op donderdag 15 maart 2018 vond de elfde editie van het National Safety at Work Event (NSWE) plaats. De Van Nelle Fabriek in Rotterdam was het decor voor een dag met de focus op veilig en gezond werken. Eurosafe Solutions was er ook bij aanwezig.

Het doel van dit event is concrete oplossingen mee te geven die iedereen helpen een stap te zetten waarbij je het verschil maakt, veilig en duurzaam.

Sessie over veilig verduurzamen

Bas Sesink, Marketing & Business Process Manager bij Eurosafe Solutions, verzorgde tijdens het NSWE een sessie over veilig verduurzamen.

"Duurzaamheid. Het is allang geen 'buzz word' meer. We hebben er allemaal mee te maken. Privé met afvalscheiding, het na-isoleren van je huis of het gebruik van ledlampen. En zakelijk met het plaatsen van zonnepanelen, het opvangen van regenwater en het maken van groene gevels en daken. Maar hoe zorg je voor veilige verduurzaming? Tijdens het proces én in de onderhoudsfase? Ik neem u hierin mee."

~ Bas Sesink

Bas Sesink

Business Development & Strategy Manager

Besloten Ruimtes

In samenwerking met onze partner Intersafe werd een stand ingericht speciaal voor oplossingen voor veilig werken in besloten ruimtes.

Bij betreding van een besloten ruimte is immers gevaar. Een besloten ruimte is een gesloten of deels open omgeving, met een al dan niet vernauwde toegang. Niet ontworpen voor het verblijf van personen.  Om te ondersteunen bij veilig werken in besloten ruimtes, biedt Eurosafe Solutions toegespitste oplossingen. Voor veilige betreding en redding & evacuatie. Lees hier meer.

Besloten ruimtes Eurosafe Solutions
Besloten ruimtes Eurosafe Solutions

Vlog Bas Sesink neemt u mee op het NSWE

Graag nemen we u mee over de beurs. We blikken terug op een geslaagde dag, met waardevolle gesprekken en nieuwe contacten. Bekijk onze vlog hieronder.

Bel, mail en volg ons

Bel ons

Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00.
+31 (0) 38 467 19 10

Stuur een e-mail

We doen ons best binnen 1 werkdag te antwoorden.
info@eurosafe.eu

Bekijk onze socials

Vind en volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn.
Volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte

Meer nieuws, meer kennis, meer veiligheid. Schrijf je in voor de Eurosafe Nieuwsbrief en je krijgt elk kwartaal meer van alles.