Fallprotec nieuwe partner van Eurosafe Solutions

Per 1 juli is Eurosafe Solutions officieel dealer van Fallprotec. Sinds 2018 heeft Eurosafe Solutions op verschillende projecten de samenwerking met Fallprotec geïntensiveerd. Hierdoor is het vertrouwen in de kwaliteit van hun producten en de kennis van de valbeveiligingsmarkt gegroeid. Eurosafe Solutions heeft daarom besloten om Fallprotec als totaal leverancier van producten en diensten toe te voegen.

Railsystemen voor horizontale en verticale werkzaamheden

Fallprotec levert horizontale en verticale valbeveiligingssystemen en verankeringssystemen. Producten die oplossingen bieden op daken, aan gevels en in besloten ruimten en dienen ter beveiliging van werknemers tijdens onderhoudswerkzaamheden, inspectie en reiniging.

De samenwerking met Eurosafe Solutions is ontstaan vanuit hun diverse, kwalitatieve railsystemen en de additionele producten. Een van de eerste projecten waarin de expertise van Fallprotec tot sublieme en esthetische oplossingen heeft geleid, is de Diamantbeurs in Amsterdam.

Om onderhoud van de glazen koepel uit te voeren, is het dak voorzien van een gebogen SecuRail Pro. Aangezien een steiger in de binnenstad van Amsterdam niet gewenst is, is op het dak een Davitarm systeem geïnstalleerd waaraan de Rope Climber backpack wordt gemonteerd. Hiermee kan men eenvoudig de gevels reinigen en onderhouden.

Oplossingen voor de Diamantbeurs Amsterdam

Ambities voor de toekomst

Zowel Eurosafe Solutions, als Fallprotec hebben groeiambities. Voor Eurosafe Solutions betekent deze samenwerking een aanvulling in de strategische verbreding en verdieping als totaal partner voor kwalitatieve en esthetische oplossingen voor werken op hoogte en in de diepte.

Partners Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions werkt met verschillende partners samen waar en wanneer het kan. Zo combineren we ervaring en kennis om klanten optimaal te faciliteren met oplossingen op het gebied van valbeveiliging. Door krachten te bundelen ontstaan er voor elk probleem uitzonderlijke oplossingen voor elke betrokken partij. Van opdrachtgever tot opdrachtnemer en eindgebruiker.

Bekijk de partners waarmee wij samenwerken.