Eurosafe Solutions is aanwezig op Jaarcongres Industriële Veiligheid 2020

Wilt u in één dag geïnformeerd zijn over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in de industrie? Kom dan donderdag 30  januari naar het Jaarcongres Industriële Veiligheid in DeFabrique te Utrecht.

Bent u een eindgebruiker van onze producten en/of diensten? Dan kunt u zich gratis aanmelden via deze link. Als relatie van Eurosafe Solutions kunt u kiezen voor ‘kosteloos deelnemen’.

Industriële Veiligheid 2019 - Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions is aanwezig om met bezoekers van gedachten te wisselen over veilig werken in besloten ruimten. Hoe waarborgt ú de veiligheid bij werkzaamheden als het gaat om een moeilijk te betreden plek met (vaak) vernauwde toegang? Op standnummer 7 staan Marcel Duijvestijn, Jan Boomkens, Geoffrey Haan en Aart Jan van Riessen voor u klaar.

Marcel Duijvestijn Eurosafe Solutions

Marcel Duijvestijn (Accountmanager)

Telefoon: +31 (0)6 20 07 09 63 E-mail: mduijvestijn@eurosafesolutions.com
Eurosafe Solutions ZW5342 crop

Jan Boomkens (Accountmanager)

Telefoon: +316 57 54 50 79 E-mail: jboomkens@eurosafesolutions.com
Geoffrey Haan - Eurosafe Solutions

Geoffrey Haan (Accountmanager)

Telefoon: +31 (0)6 237 235 29 E-mail: ghaan@eurosafesolutions.com
Eurosafe Solutions ZW5225 crop

Aart Jan van Riessen (Accountmanager)

Telefoon: +316 21 57 69 10 E-mail: ajvanriessen@eurosafesolutions.com

Naast onze aanwezigheid op de stand zorgen wij voor invulling van het dagprogramma. Raymond Keijzer geeft viermaal een interactieve workshop over veilig werken in besloten ruimten. Bas Sesink geeft een break-out sessie over hoe de veiligheidsketen te sluiten.

Workshop 'Redding en evacuatie uit een besloten ruimte; theorie & praktijk gecombineerd'

Tijdens deze workshop nemen wij u mee in het redden en evacueren van personen uit een besloten ruimte. Met inachtneming van wet- en regelgeving behandelen we een praktisch stappenplan voor het opzetten van de procedure redding & evacuatie binnen uw organisatie. Nadat de theorie kort en bondig is behandeld, komt daarna de praktijk aan bod.

Met behulp van een paar oefeningen ervaart u hoe u een calamiteit analyseert en welke stappen noodzakelijk zijn voor een efficiënte redding. U komt met realistische praktijksituaties in aanraking en na afloop heeft u ervaring opgedaan in het veilig redden en evacueren van een slachtoffer uit een besloten ruimte.

Eurosafe Solutions ZW5347 crop

Raymond Keijzer (Business Unit Manager)

Telefoon: +316 51 77 97 90 E-mail: rkeijzer@eurosafesolutions.com

Break-out sessie 'Samen de veiligheidsketen sluiten'

De keten is zo sterk als de zwakste schakel. De veiligheidsketen in het bijzonder. Elke schakel verdient dan ook de juiste aandacht. Van RI&E’s tot procedures, van training & opleiding tot persoonlijke beschermingsmiddelen en van installatie van veiligheidsvoorzieningen tot de inspectie en het onderhoud ervan. Maar bovenal vraagt veiligheid om samenwerking in de keten. Zeker bij risicovolle werkzaamheden zoals in besloten ruimten en op hoogte. Maar hoe sluit u nou de veiligheidsketen bij dit soort werkzaamheden?

Deze vraag wordt beantwoord tijdens deze Break-out sessie.

Bas Eurosafe Solutions ZW5615 crop

Bas Sesink (Marketing & Business Process Manager)

Telefoon: +316 13 21 83 89

Aanmelden

Bent u een eindgebruiker van onze producten en/of diensten? Dan kunt u zich gratis aanmelden via deze link. Als relatie van Eurosafe Solutions kunt u kiezen voor ‘kosteloos deelnemen’.

Bent u geen eindgebruiker, maar toch benieuwd naar de beurs? Dan kunt u zich ook via dezelfde link aanmelden.

Locatie:
DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA, Utrecht
Entree congres: Ingang 35

Tot 30 januari 2020!