Eurosafe

Eurosafe Solutions deelnemer op Offshore Energy beurs

20 september 2018
Nieuwsbericht ESS op offshore beurs

Op 23 en 24 oktober vindt de Offshore Energy beurs in Amsterdam RAI plaats. Het is de eerste keer dat Eurosafe Solutions hier staat en het is een logisch gevolg van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Op dit moment groeit Eurosafe Solutions. Groei die zich op onze bestaande specialismen, zoals werken op hoogte en in besloten ruimten, stevig voortzet. Maar ook in het leveren, inspecteren en repareren van middelen in de offshore markt is groei te zien. Veel spelers in deze markt weten ons steeds beter te vinden. Deelnemen aan de Offshore Energy Beurs is een logische vervolgstap.

Toegevoegde waarde in de offshore

Door de groter wordende vraag naar duurzame energie ontwikkelt de offshore markt zich sterk. Een markt waar veilig moet worden gewerkt onder ingewikkelde omstandigheden. Nu de vraag zich ontwikkelt om daar de juiste hulpmiddelen te leveren en onderhouden, kunnen wij via een breed assortiment van onze leveranciers, zoals MSA Latchways en Skylotec, van toegevoegde waarde zijn.

Eurosafe Solutions richt zich onder andere op het keuren en onderhouden van de MSA Sealed SRL en de Skylotec Milan 2.0 HUB. Op 23 en 24 oktober worden demo’s gegeven zodat de bezoeker kan ervaren hoe een Milan gebruikt dient te worden of hoe een SRL of Milan gekeurd en onderhouden wordt. Onze stand is dan ook ingericht met onze partners MSA Latchways en Skylotec. Ook vertellen wij daar meer over veilig werken op hoogte en in besloten ruimten.

Aanmelden

Wilt u ook een bezoekje brengen aan deze beurs? Registreer u hier als bezoeker met code ZHNY of neem contact op met Raymond Keijzer.

Vragen? Neem gerust contact op met Raymond

Raymond Keijzer

Business Unit Manager

Bel, mail en volg ons

Bel ons

Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00.
+31 (0) 38 467 19 10

Stuur een e-mail

We doen ons best binnen 1 werkdag te antwoorden.
info@eurosafe.eu

Bekijk onze socials

Vind en volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn.
Volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte

Meer nieuws, meer kennis, meer veiligheid. Schrijf je in voor de Eurosafe Nieuwsbrief en je krijgt elk kwartaal meer van alles.