Eurosafe

Partnership met Rijnstate van start

19 april 2018
Samenwerking Eurosafe Solutions en Rijnstate

Vorige week zijn de handtekeningen gezet voor een unieke samenwerking tussen Stichting Rijnstate en Eurosafe Solutions. In het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem werd vastgelegd dat Eurosafe Solutions alle facetten van het veilig werken op hoogte voor alle Rijnstate locaties invult. Hiermee worden alle schakels van het Safety at Height Management System® aangehaald.

Een opdracht waar Eurosafe Solutions trots op is. Accountmanager Noëlle Groeneveld vertelt: “Wij helpen organisaties graag bij het in kaart brengen van de mogelijkheden tot het verbeteren van de veiligheid bij werkzaamheden op hoogte. Dat blijkt voor veel organisaties een uitdaging. Een uitdaging die wij met onze Safety at Height Management System® graag aangaan.”

Van begin tot eind

Het begin van deze partnership startte met de handtekeningen van Stanley Peters, Beheerder Algemene Techniek van Stichting Rijnstate, en onze Algemeen Directeur Jack Reuvers. Stanley Peters licht de samenwerking toe: "Wij zochten een specialist in werken op hoogte. Een partij die alle onderdelen in huis heeft, zodat zij ons kunnen ondersteunen bij het opstellen van onze meerjarenonderhoudsbegroting en -planning."

Unieke samenwerking Eurosafe Solutions en Rijnstate
Stanley en Jack Reuvers

Eurosafe Solutions begrijpt onze behoeften en speelt daar actief op in. Dat was voor ons reden om een langdurige samenwerking aan te gaan.

~ Stanley Peters - Rijnstate

Ook is er per locatie gestart met een Risico Inventarisatie & Evaluatie. Zo wordt goed in kaart gebracht wat de risico’s zijn op hoger gelegen werkplekken. Naar aanleiding daarvan wordt een Plan van Aanpak geschreven en gezamenlijk een Programma van Eisen opgesteld. Zo is precies duidelijk welke maatregelen getroffen moeten worden voor een veilige werksituatie en kan er gestart worden met de installatie van de valbeveiliging.

Daarnaast ondersteunen we bij de implementatie van de veiligheidsinstructies door een intern veiligheidsprotocol te maken voor alle betrokkenen die in aanraking komen met werken op hoogte. Ook komen er trainingen aan bod, die zorgen voor extra veiligheidsbewustzijn bij alle medewerkers die daadwerkelijk het dak op moeten. De service en onderhoud verzorgden wij al en zullen wij in de toekomst ook blijven verzorgen.

Een mooi project waar wij onze krachten laten zien met de inzet van ons Safety at Height Management System®. We houden u op de hoogte van dit project. Een casestudie volgt. Bekijk onze casestudies voor meer projecten die wij al voltooid hebben.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op!

Bel, mail en volg ons

Bel ons

Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00.
+31 (0) 38 467 19 10

Stuur een e-mail

We doen ons best binnen 1 werkdag te antwoorden.
info@eurosafe.eu

Bekijk onze socials

Vind en volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn.
Volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte

Meer nieuws, meer kennis, meer veiligheid. Schrijf je in voor de Eurosafe Nieuwsbrief en je krijgt elk kwartaal meer van alles.