Eurosafe

De touwen in voor Eurosafe Solutions

1 februari 2018
Rope Access

Deze week volgen Jan Kwanten, Bas Kosse, Davy Nijhof en Raymond Keijzer een level 1 IRATA training. De training wordt gevolgd bij Ascent in Amersfoort.

Eurosafe Solutions vindt het belangrijk dat haar specialisten beschikken over zowel theoretische kennis als praktijkervaring. Door middel van de training vergroten onze collega's hun kennis op het gebied van Rope Access klimtechnieken.

Bas Kosse

Hoofd Uitvoering

Davy Nijhof

Trainer/PBM specialist

Jan Kwanten

Manager Sales

Raymond Keijzer

Business Unit Manager

IRATA

IRATA staat voor Industrial Rope Access Trade Association en zorgt voor certificering en kwaliteit bij het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. IRATA bestaat ruim 20 jaar en is oorspronkelijk ontstaan in Engeland. Inmiddels is IRATA wereldwijd actief. Het is dé standaard voor veilig werken met behulp van touwen. Het certificaat wordt steeds meer gevraagd in Nederland.

Er zijn drie levels beschikbaar op het gebied van IRATA:

Level 1: Basisopleiding

Level 2: Gevorderde opleiding

Level 3: Gespecialiseerde opleiding op hoog niveau

Wilt u meer weten over de verschillende levels? Kijk dan hier.

DSC_0137

Kwaliteit

Eurosafe Solutions staat voor kwaliteit en daarom bieden wij onze werknemers graag de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Jan, Bas, Davy en Raymond zijn druk bezig om hun IRATA level 1 certificaat te behalen. Daarmee kunnen zij klanten nog beter adviseren over de producten die voor Rope Access nodig zijn en met welke aspecten rekening moet worden gehouden.

Iedereen die te maken heeft met Rope Access kan ik deze training aanraden. Een echte toevoeging qua kennis en ervaring.

~ Bas Kosse

Eurosafe Solutions training
Eurosafe Solutions training

Examen

De heren worden in één week de basisbeginselen van Rope Access bij gebracht. De training bestaat uit een kort gedeelte theorie, gevolgd door een groot deel praktijktraining. Aan het eind van de week wordt er een examen afgenomen om te beoordelen of de kennis en kunde voldoende is.

Met deze opleiding breiden wij onze kennis over Rope Access verder uit. Naast een aantal level 1 specialisten hebben wij ook level 2 en level 3 specialisten in huis. Hiermee kunnen wij u helpen om werkzaamheden uit te voeren op locaties die heel moeilijk bereikbaar zijn.

Update: Davy brengt zijn opgedane kennis in de praktijk

Wilt u meer informatie over een IRATA training of Rope Access werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op!

Bel, mail en volg ons

Bel ons

Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00.
+31 (0) 38 467 19 10

Stuur een e-mail

We doen ons best binnen 1 werkdag te antwoorden.
info@eurosafe.eu

Bekijk onze socials

Vind en volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn.
Volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte

Meer nieuws, meer kennis, meer veiligheid. Schrijf je in voor de Eurosafe Nieuwsbrief en je krijgt elk kwartaal meer van alles.