Bovenloopsystemen

Om veilig op onder andere kraanbanen, vrachtwagens, vliegtuigen, treinen en luifels te kunnen werken, biedt Eurosafe Solutions gebruiksvriendelijke bovenloopsystemen.

Voor dit soort systemen gebruiken we kabel- en railsystemen die boven de werkplek op hoogte bevestigd zijn. Met behulp van een harnas en een lijn kunnen gebruikers zich zekeren aan de loopwagen op het systeem. En eventueel een valblok. Zo kunnen zij zich vrij bewegen en worden gebruikers bij een val direct opgevangen.

Veilig werken met overheadsystemen op treinen

Duurzaam materiaal

Deze bovenloopsystemen ontwerpen we op basis van hoogwaardige en duurzame kabel- en railoplossingen van MSA-Latchways en Honeywell. Systemen die bijzonder soepel lopen en de contouren van werkplek volgen. Om er zeker van te zijn dat de constructie de krachten die bij een val vrijkomen op kan vangen, voeren we eerst constructieberekeningen uit.

Bovenloopsystemen voor het laden en lossen van vrachtwagens

Op laad- en losplaatsen voor vrachtwagens wordt continue op hoogte gewerkt. Om de veiligheid van chauffeurs en logistieke medewerkers te waarborgen, worden steeds meer laad- en losplaatsen voorzien van veiligheidssystemen.

Veilig werken op vrachtwagen

Tijdelijke en permanente bovenloopsystemen

Eurosafe Solutions biedt tijdelijke en permanente valbeveiligingssystemen. Zo bieden we permanent bevestigde bovenloopsystemen die we onder een luifel of in een vrachtdock monteren. Hierbij zorgen we ervoor dat gebruikers zich op de grond al kunnen zekeren zodat ze aangelijnd bovenop een vrachtwagen kunnen klimmen.

Daarnaast plaatsen we op laad- en losplaatsen tijdelijke verplaatsbare of vaste armen waaraan we valblokken, kabel- of railsystemen bevestigen. Deze oplossingen zorgen ervoor dat gebruikers van begin tot het eind van hun werkzaamheden veilig kunnen werken.

Interesse? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Vragen? Neem gerust contact op

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +31 (0)38 467 19 10 E-mail: info@eurosafesolutions.com