Railsystemen

Naast kabelsystemen biedt Eurosafe Solutions Söll railsystemen voor horizontale oppervlaktes.

Deze Honeywell railsystemen blinken uit in duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Uitvoeringen in gegalvaniseerd hoogwaardig staal, RVS of geanodiseerd aluminium, maken de Söll systemen geschikt voor alle denkbare omstandigheden. Daarnaast zijn deze systemen in te zetten voor gebruik op bodemniveau, maar ook als bovenloopsysteem en zijwaarts als alternatief voor leuningen.

Video
Bekijk hier een video over het Söll MultiRail Horizontal Rail System. Leverbaar in zowel RVS als Aluminium. Dat voldoet aan de nieuwste Europese norm EN 795: 2012 type D.

Het roestvrijstalen product is bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. Daarnaast kan het kan worden ontworpen voor elk object. Bijvoorbeeld voor daken, industriële installaties, waterbehandeling, onderhoud, laadruimte.

Praktische inzetbaarheid

De Söll railsystemen zijn toepasbaar op verschillende ondergronden zoals metselwerk, beton en staal. En kunnen met bochten, T-splitsingen en kruisingen volledig op maat worden gemaakt en zo de contouren van de constructie volgen. Voor een optimale inzetbaarheid zijn de Söll railsystemen geschikt voor 6 personen in een span van 6 meter (1 per loopwagen) (Multirail) of 3 gebruikers (Guideloc).

Vragen? Neem gerust contact op!

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +31 (0)38 467 19 10 E-mail: info@eurosafesolutions.com