Miller Dura Hoist 3-pod

De Dura Hoist 3-pod is ideaal wanneer u veilig wilt afdalen in een mangat. Praktisch, veilig en gebruiksvriendelijk.

De 3-poot van Honeywell, de Dura Hoist 3-pod, is geschikt voor het werken bij een mangat waarbij de ondergrond vlak is. Het systeem is eenvoudig te transporteren en snel te installeren. Zo is het inzetbaar voor verschillende mangat maten (1 meter – 1,5 meter – 2,5 meter) en getest voor het gebruik met twee personen tot 140 kg per persoon.

Miller Dura Hoist 3-pod

Functionaliteiten

De 3-poot constructie is een flexibel inzetbaar systeem voor verschillende mangat formaten. Daarbij zorgt het anti-valtoestel met reddingsfunctie ervoor dat een val gestopt wordt. Met de lierfunctie die vast aan het anti-valtoestel zit, wordt een persoon die onwel is geworden uit de besloten ruimte getild. De takel is optioneel als er bijvoorbeeld geen trap aanwezig is en iemand daar binnen moet worden getakeld, tot een maximaal gewicht van 300 kg.

Voordelen

De 3-pod is toe te passen in situaties waar de ondergrond vlak is en de ruimte buiten het mangat beperkt. De voordelen van de 3-pod :

  • Alle poten zijn gelijktijdig uit te zetten. Doordat ze niet stuk voor stuk gaan, komen er geen vingers tussen de scharnieren.
  • Deze 3-poot kent een ingebouwd omloopsysteem in de kop. Hierdoor gaat er geen werkhoogte onder het ophangpunt verloren. Dit zorgt voor meer ruimte om een persoon uit het mangat te lieren.
  • De voeten van de poten staan automatisch op de goede positie. Daar hoeft dus niet meer aan gesleuteld te worden.
  • Het product voldoet aan de EN765: 2012 B norm.
Miller Dura Hoist 3-pod

Interesse? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +31 (0)38 467 19 10 E-mail: info@eurosafesolutions.com