Porta Gantry Rapide System

Het Porta Gantry Rapide System is goed te gebruiken in situaties waar de ondergrond vlak is en waar voldoende ruimte om het mangat aanwezig is. Veilig werken in besloten ruimten wordt hiermee vereenvoudigd.

Het systeem van Reid Lifting bestaat altijd uit twee bokken. Het voordeel hiervan is dat de gebruiker aangelijnd is aan een soort bovenloop kraan. Het flexibele systeem is net zo snel en eenvoudig in elkaar te zetten als de Miller Dura Hoist 3-Pod of de XTIRPA systemen.

Functionaliteiten

Met behulp van een anti-valtoestel met reddingsfunctie kan een persoon gered worden in het geval van calamiteiten. Ook is gezekerd afdalen een optie met de takel. Deze optie is functioneel op het moment dat er geen trap aanwezig is in het mangat. Wanneer er goederen moeten worden afgedaald of opgehaald is dit mogelijk via de optionele trolley die bevestigd kan worden op het systeem. Goederen worden dan gezekerd getild en de trolley zorgt voor het wegdragen ervan.

Porta Gantry oplossing

Voordelen

De Porta Gantry is goed toepasbaar bij een groot formaat mangat. Het systeem wordt veel toegepast bij waterschappen, vanwege de verschillende afmetingen van de besloten ruimtes. Het systeem heeft de volgende voordelen:

  • Eenvoudig goederen (tot 500kg) boven het gat weg te rijden.
  • Twee personen tot 250 kg kunnen gezekerd afgedaald worden.
  • Ruimte om het mangat heen.
  • Staat erg stabiel.
  • In elkaar te zetten door 1 persoon binnen 1 minuut.
  • Voldoet aan de EN 795: 1997 en de BS EN ISO:2010 norm en de EN1999-1-1:200 + A1;2009 – Eurocode 9.

Downloads

Interesse? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +31 (0)38 467 19 10 E-mail: info@eurosafesolutions.com