Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) bestaan uit middelen om medewerkers te beschermen tegen bijvoorbeeld vallen. Maar ook om verwondingen tijdens een ongeval te voorkomen of te beperken. Hoewel de bekendste middelen de overall, veiligheidsbril en gehoorbescherming zijn, zijn voor veilig werken op hoogte andere middelen erg belangrijk.

Zo levert Eurosafe Solutions gecertificeerde PBM-sets voor elke toepassing voor veilig werken op hoogte. Ook leveren wij de producten om veilig te kunnen werken in besloten ruimtes. Het correct gebruik van deze juiste persoonlijke beschermingsmiddelen zoals harnassen en vallijnen is een must. U of uw medewerkers kunnen hierin worden getraind.

Lees meer Training & Opleiding

Brochures

Bent u benieuwd naar de producten die wij leveren? U kunt hieronder catalogussen downloaden van verschillende merken.

Jaarlijkse keuring PBM-set voor werken op hoogte

Een PBM-set heeft geen onbeperkte levensduur. Vervang de set voordat de houdbaarheid verstreken is. In deze video laten we een keuring PBM-set voor werken op hoogte zien.

Welke middelen passen bij uw situatie?

Eurosafe Solutions adviseert u graag over de juiste PBM-set voor de werkzaamheden die u op hoogte of in een besloten ruimtes uitvoert. Omdat elke (werk)situatie anders is, is advies toegespitst op uw situatie belangrijk.

Met harnassen, werklijnen, loopwagens, valblokken en reddingsmiddelen voorkomt u niet alleen gevaarlijke situaties, maar ook schade aan uw valbeveiliging.

Hieronder lichten wij verschillende oplossingen uit. Zoekt u een andere middel, maar staat deze niet omschreven op onze website? Neem dan gerust contact op.

 

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +31 (0)38 467 19 10 E-mail: info@eurosafesolutions.com