Rope Access

Rope Access is één van de meest veilige oplossingen voor werken op hoogte. Het systeem is effectief, kostenbesparend en duurzaam. Het wordt ook wel abseiltechniek genoemd.

Dat is ook precies wat er met deze techniek wordt gedaan. Met Rope Access worden locaties bereikt die normaal gesproken niet of moeilijk toegankelijk zijn. Deze touwtechnieken worden onder andere ingezet voor het reinigen van ramen en gevels, het onderhouden van staalconstructies en het begeleiden van hijswerkzaamheden.

Rope Access klimtechniek FC Utrecht Galgenwaard Utrecht

Geschikt voor veel situaties

Waar vroeger panden over het algemeen rechthoekig en simpel gebouwd werden, worden er tegenwoordig steeds meer ware kunstwerken ontworpen. Daarbij wordt regelmatig gebruik gemaakt van glazen gevels en moeilijk toegankelijke daken. Het ziet er schitterend uit, maar het onderhoud wordt daardoor lastgier. Eurosafe Solutions ziet hierdoor een toenemend gebruik van Rope Access technieken om werkzaamheden op hoogte uit te voeren. Het is een veilige en voordelige manier van toegang tot bijvoorbeeld gevels van gebouwen.

Een voorbeeld van een project waarbij deze klimtechnieken zijn ingezet is bij Griffioen Toren in Eindhoven.

Rope Access klimtechniek - Griffioen Tower Eindhoven

Geen steiger of hoogwerker

Zijn delen van uw gebouw moeilijk te bereiken met traditionele hulpmiddelen zoals steigers of hoogwerkers? En wilt u uw project effectief, duurzaam en veilig uitvoeren? Geen locatie is te moeilijk voor ons team. U kunt Eurosafe Solutions inzetten voor al dit soort projecten. Of het nu om schoonmaak, onderhoud of andere werkzaamheden gaat, wij hebben altijd een oplossing.

Interesse? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +31 (0)38 467 19 10 E-mail: info@eurosafesolutions.com