Eurosafe Solutions is specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België leveren wij betrouwbare systemen en oplossingen voor werken op hoogte en in besloten ruimten.

Samen een veilige werksituatie op hoogte en in besloten ruimten creëren. Dát is waar Eurosafe Solutions voor staat. Het begint met het besef dat veiligheid een basisbehoefte is. Voor iedereen, zakelijk en privé. Dit gedachtegoed vertalen we door in alles wat we doen. In onze werkwijze, oplossingen en dienstverlening. Zo realiseren we samen met onze opdrachtgevers en partners een veilige omgeving voor eenieder.

Eurosafe Group

Met de integraties van R3B Safety & Rescue en DeBrandwacht.nl vormen wij nu samen de Eurosafe Group. Met de toegevoegde disciplines zijn wij autoriteit op het gebied van veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Wij bieden uiteenlopende diensten en oplossingen. Van het inzetten van rescueteams, brandwachten en mangatwachten tot het installeren van ankerpunten op daken. Van het geven van trainingen tot het meten van gevaarlijke gassen in besloten ruimten. De Eurosafe Group biedt het.

Samen voor het allerbeste

Bij Eurosafe Group werken dagelijks zo’n 150 medewerkers om de wereld iedere dag weer een stuk veiliger te maken. Want veiligheid is een basisbehoefte voor iedereen, zowel zakelijk en privé. Samen gaan we dus voor het beste resultaat, voor onze klanten en voor onszelf.

Kies jij voor een baan bij Eurosafe Group? Dan kies je voor groei en plezier. Je komt werken in een professioneel team waar genoeg te beleven is en waar volop ruimte is voor ontwikkeling en groei.

Visie en Missie

Visie

Eurosafe Solutions wil een vooraanstaande internationale technische dienstverlener zijn, die in nauwe samenwerking, hoogwaardige diensten en producten en daarmee oplossingen biedt aan haar opdrachtgevers.

Missie

Wij geloven dat een omgeving waarin mensen zich veilig voelen en veilig zijn, bijdraagt aan een effectieve en goede werksfeer en daardoor een optimaal prestatieniveau.

Downloads