Eurosafe Solutions is specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België leveren wij betrouwbare systemen en oplossingen voor werken op hoogte en in besloten ruimten.

Samen een veilige werksituatie op hoogte en in besloten ruimten creëren. Dát is waar Eurosafe Solutions voor staat. Het begint met het besef dat veiligheid een basisbehoefte is. Voor iedereen, zakelijk en privé. Dit gedachtegoed vertalen we door in alles wat we doen. In onze werkwijze, oplossingen en dienstverlening. Zo realiseren we samen met onze opdrachtgevers en partners een veilige omgeving voor eenieder.

Eurosafe Group

Met de integraties van R3B Safety & Rescue en DeBrandwacht.nl vormen wij nu samen de Eurosafe Group. Met de toegevoegde disciplines zijn wij autoriteit op het gebied van veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Wij bieden uiteenlopende diensten en oplossingen. Van het inzetten van rescueteams, brandwachten en mangatwachten tot het installeren van ankerpunten op daken. Van het geven van trainingen tot het meten van gevaarlijke gassen in besloten ruimten. De Eurosafe Group biedt het.

Samen voor het allerbeste

Bij Eurosafe Group werken dagelijks zo’n 140 medewerkers om de wereld iedere dag weer een stuk veiliger te maken. Want veiligheid is een basisbehoefte voor iedereen, zowel zakelijk en privé. Samen gaan we dus voor het beste resultaat, voor onze klanten en voor onszelf.

Kies jij voor een baan bij Eurosafe Group? Dan kies je voor groei en plezier. Je komt werken in een professioneel team waar genoeg te beleven is en waar volop ruimte is voor ontwikkeling en groei.

Visie en Missie

Visie

Eurosafe Group staat voor een werkomgeving waarin mensen zich veilig voelen en ook daadwerkelijk veilig zijn. Een werkomgeving die bijdraagt aan een effectieve en goede werksfeer en daarmee aan een optimaal prestatieniveau.

Missie

Een veilige werkomgeving creëren in risicovolle situaties.

Governance Code Veiligheid in de Bouw | Trede 3 op de veiligheidsladder

Eurosafe heeft in 2019 de Governance Code Veiligheid in de Bouw onderschreven. Uit principe. Veiligheid is namelijk ons bestaansrecht. Dat vraagt om verantwoordelijkheid, leiderschap én samenwerking in de keten. Om zo samen de veiligheid in de gehele sector continu te verbeteren. Dat begint met veiligheidsbewustzijn. Zowel intern als extern. Het behalen van Trede 3 van de Veiligheidsladder in 2022 bewijst dat we als organisatie op de goede weg zijn. En ook dat er nog stappen te zetten zijn. Op deze website leest u hoe we u kunnen helpen de veiligheid verder te verbeteren.

Downloads