Eurosafe Solutions is specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België leveren wij betrouwbare systemen en oplossingen voor werken op hoogte en in besloten ruimten.

Samen een veilige werksituatie op hoogte en in besloten ruimten creëren. Dát is waar Eurosafe Solutions voor staat. Het begint met het besef dat veiligheid een basisbehoefte is. Voor iedereen, zakelijk en privé. Dit gedachtegoed vertalen we door in alles wat we doen. In onze werkwijze, oplossingen en dienstverlening. Zo realiseren we samen met onze opdrachtgevers en partners een veilige omgeving voor eenieder.

Eurosafe Group

Na de overnames van R3B Safety & Rescue en DeBrandwacht.nl zijn wij onderdeel van de Eurosafe Group geworden. Samen met de toegevoegde disciplines zijn wij de autoriteit op het gebied van veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Wij bieden uiteenlopende diensten en oplossingen. Van het inzetten van rescueteams, brandwachten en mangatwachten tot het installeren van ankerpunten op daken. Van het geven van trainingen tot het meten van gevaarlijke gassen in besloten ruimten. De Eurosafe Group biedt het. Na de volledige integratie volgt er meer informatie over de Eurosafe Group en haar dochter bedrijven.

Werken bij Eurosafe Solutions

Werken bij Eurosafe Solutions betekent dat je wordt opgenomen in een team van professionals met respect voor elkaars talenten. Dit zorgt ervoor dat je verantwoordelijkheid kan nemen.

Wij houden van mensen die initiatief nemen en kansen benutten. Er zijn dus zeker mogelijkheden om door te groeien. Het werken vanuit deze basis zorgt ervoor dat je niet alleen onze verwachtingen overtreft, maar ook die van onze opdrachtgever. Daar doen we het uiteindelijk voor.

Visie en Missie

Visie

Eurosafe Solutions wil een vooraanstaande internationale technische dienstverlener zijn, die in nauwe samenwerking, hoogwaardige diensten en producten en daarmee oplossingen biedt aan haar opdrachtgevers.

Missie

Wij geloven dat een omgeving waarin mensen zich veilig voelen en veilig zijn, bijdraagt aan een effectieve en goede werksfeer en daardoor een optimaal prestatieniveau.

Downloads