Mitari Hijstechniek BV is een toonaangevend bedrijf op het gebied van hijstechniek dat diverse oplossingen biedt voor hijs- en hefuitdagingen. Met een sterke focus op kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid is Mitari Hijstechniek een betrouwbare partner voor bedrijven in verschillende sectoren.

Door jarenlange ervaring heeft Mitari Hijstechniek een uitgebreid portfolio opgebouwd met hoogwaardige hijsgereedschappen en accessoires. Het assortiment omvat van hijsbanden en takels tot hijsbanden en hijskettingen. Alles is zorgvuldig ontworpen en voldoet aan strenge normen. Dit zorgt voor maximale prestaties en optimale veiligheid.

Mitari keurt en levert volgens de EKH-richtlijnen en voldoet aan de VCA en ISO:9001 veiligheidsnormen. Ze staan daarmee garant voor hoogwaardige keuringen en leveringen van hijs- en hefmiddelen.

Naast de kwaliteit van hun producten onderscheidt Mitari Hijstechniek zich door hun expertise en klantgerichte aanpak. Het professionele team begrijpt de unieke behoeften van elke klant en biedt op maat gemaakte oplossingen die aan specifieke eisen voldoen. Of het nu gaat om een complexe industriële toepassing of een eenvoudige hijsklus, Mitari Hijstechniek staat klaar om de juiste oplossing te bieden.

Daarnaast biedt Mitari Hijstechniek uitgebreide diensten op het gebied van onderhoud, reparatie en inspectie van hijsgereedschappen. Met een goed uitgeruste werkplaats en ervaren professionals zorgt het bedrijf voor veiligheid en betrouwbaarheid gedurende de levensduur van de hijswerktuigen.

Mitari stelt veiligheid en kwaliteit voorop, denkt met de klant mee en is betrokken bij hun projecten. Iets waar Eurosafe Solutions de verbondenheid voelt en daarom graag een partnership aangaat.

Eurosafe Solutions verzorgt het volgende voor Mitari haar klanten:

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op.

 

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +31 (0)38 467 19 10 E-mail: info@eurosafesolutions.com