PBM Service

Creëer de ideale PBM sets voor uw bedrijf of afdeling! Wilt u ontzorgd worden en de juiste PBM sets aanschaffen voor u en uw medewerkers? Eurosafe Solutions regelt het vrijblijvend in één dag!

Ontdek met onze PBM Service welke persoonlijke beschermingsmiddelen passend zijn bij uw (werk)situatie. Zo geven wij u graag een overzichtelijk beeld van alle opties en welke optie het meest oplevert voor uw situatie. Of u nu gaat voor lage kosten of het meeste comfort, wij leggen vrijblijvend de mogelijkheden uit.

De voordelen:

  • Alle mogelijkheden in beeld
  • Advies afgestemd op uw (werk)situatie
  • Vrijblijvende Pas & Meet sessies op locatie voor de juiste maten voor medewerkers
  • Kostenbesparing door een duurzame inkoop
  • In één dag bent u al geholpen
  • Administratieve ontlasting voor de jaarlijkse inspectie

Het juiste product kiezen is nog niet zo makkelijk

Van harnassen tot valblokken en van dakrandbeveiliging tot ankerpunten. Hoe vindt u in de jungle aan veiligheidsproducten het juiste materiaal dat geschikt is voor uw specifieke werksituatie?

Zo werkt de PBM Service

Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van PBM’s, brengen wij onze kennis en ervaring graag over. Daarom komt onze adviseur met de Eurosafe Solutions PBM bus naar u toe. Met persoonlijke aandacht voor uw specifieke wensen, geborgd door onze kennis over wet- en regelgeving, krijgt u het juiste aanbod gepresenteerd.

U wordt ontzorgd doordat wij de volgende onderdelen van u overnemen:

Inventarisatie:

De diversiteit aan producten voor het werken op hoogte of in besloten ruimten is groot. Met een gedegen inventarisatie wordt gekeken naar de omgevingsfactoren waar een PBM-set aan wordt blootgesteld. Een type harnasgordel kiezen kan lastig zijn door het grote aanbod. Daarnaast, welke veiligheidslijn en/of valblok past het best bij de werkzaamheden? Er wordt gekeken naar de type werkzaamheden, de juiste mate van veiligheid, de wensen van de medewerkers en de totale kosten.

Niet alle harnassen zijn hetzelfde, welke type harnas kiest u?

Omdat niet alle harnassen, werknemers, werkzaamheden en werkomstandigheden hetzelfde zijn, moet er goed gekeken worden naar welk type harnas past bij uw situatie.

werklijnen PBM Eurosafe Solutions

Advies:

Samen met de opdrachtgever wordt de juiste combinatie van PBM’s gevonden. Eurosafe Solutions adviseert, naar aanleiding van de inventarisatie, drie opties. Hieruit kunt u direct uw voorkeur uitspreken, waarna er dieper op ingegaan wordt.

Passen & Meten:

Zodra de beste opties voor u bekend zijn, kan er direct gepast en gemeten worden. Door de harnasgordels en andere producten in het echt te voelen en te proberen wordt de keuze makkelijker. Er kan over worden gegaan tot bestellen en leveren.

Pas en meet sessie

Training & Opleiding:

Om goed gebruik te maken van de PBM is het verstandig om een training te volgen. Tijdens een toolbox of training leggen wij de basisprincipes uit. Hoe dient ment een harnasgordel aan te trekken? Daarnaast zijn ook specifieke trainingen mogelijk zoals het werken op daken of bij machines. Een PBM training kan eenvoudig gecombineerd worden met een specifiek training.

Service & Onderhoud:

PBM’s dienen jaarlijks gekeurd te worden door een gecertificeerd persoon. Eurosafe Solutions kan u hierin ondersteunen door de administratie hiervoor op ons te nemen en tijdig de keuring te laten plaatsvinden. Daarnaast kunnen wij aan valblokken onderhoud plegen en onderdelen vervangen, zodat de aanschaf van een nieuw product niet nodig is. Na de keuring wordt er een keuringssticker aangebracht en een certificaat afgegeven dat geldig is voor 1 jaar.

Benieuwd wat de PBM Service voor u kan betekenen? Neem nu contact op met Davy of Remmelt!

Eurosafe Solutions ZW5286 crop

Davy Nijhof(PBM Specialist)

Telefoon: +31 (0)6 12 97 15 05 E-mail: producten@eurosafesolutions.com
Remmelt Pluim

Remmelt Pluim(PBM Specialist)

E-mail: producten@eurosafesolutions.com