Eurosafe Solutions voert Rope Access werkzaamheden voor u uit. Zijn delen van uw gebouw moeilijk te bereiken met traditionele hulpmiddelen zoals steigers of hoogwerkers? En wilt u uw project effectief, duurzaam en veilig uitvoeren? Elke locatie is toegankelijk  voor ons Rope Access team.

Bij Rope Access wordt gebruik gemaakt van abseiltechnieken met touwen om een werkplek te bereiken die niet op een eenvoudige manier bereikt kan worden.

Rope Access door Eurosafe Solutions

Hierdoor is het voor onze specialisten mogelijk om veilig werkzaamheden uit te voeren op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn. Flexibiliteit en de minimale overlast bij (kortdurende) Rope Access werkzaamheden zijn belangrijke redenen om te kiezen voor het inhuren van specialisten via Eurosafe Solutions.

U kunt ons inzetten voor verschillende projecten. Of het nu om schoonmaak, onderhoud of andere werkzaamheden gaat, wij hebben altijd een oplossing. U kunt denken aan werkzaamheden als:

  • Reinigingswerkzaamheden
  • Onderhoudswerkzaamheden
  • Ophangen van reclamemateriaal
  • Inspectiewerkzaamheden
  • Montagewerkzaamheden

Project

Hoofdkantoor Essent - Den Bosch

Het hoofdkantoor van Essent in Den Bosch wordt verduurzaamd. Een project waar Eurosafe Solutions aan mag bijdragen.

Zo plaatsten wij 144 zonnepanelen en verzorgden wij andere werkzaamheden op hoogte. Via onze opdrachtgever Van Wijnen, die de ambitie heeft om een bijdrage te leveren aan leefomgevingen zonder uiterste houdbaarheidsdatum, kregen wij deze opdracht. Essent vroeg Van Wijnen om de projectcoördinatie van de verduurzaming van haar hoofdkantoor op zich te nemen. Dit onder de noemer ‘Zon op de Zaak’. Lees hier meer over dit project.

Veiligheid

Bij Rope Access wordt voorafgaand aan de werkzaamheden altijd gekeken naar alle risico’s. Zo wordt een risicobeoordeling gemaakt en wordt een veiligheids- en reddingsplan opgesteld. Uiteraard wordt aan de Arbowet voldaan en wordt er alleen met IRATA gecertificeerde specialisten gewerkt.

Een Rope Access team van Eurosafe Solutions bestaat altijd uit minimaal 2 personen. Eén persoon treedt op als supervisor. Onze medewerkers zijn zo opgeleid dat ze in staat zijn om in geval van calamiteiten een redding uit te voeren en de collega van noodhulp te voorzien. Door de hoge mate van professionaliteit, een goede voorbereiding en strakke werkprocedures blijft de veiligheid te allen tijde gewaarborgd.

Vragen? Neem gerust contact op

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +31 (0)38 467 19 10 E-mail: info@eurosafesolutions.com