Dakrandbeveiliging is een collectieve beschermingsoplossing. Het voorkomt blootstelling aan valgevaar. Dit maakt veilige toegang tot een hoger gelegen werkplek mogelijk. Ook voor mensen die niet specifiek zijn opgeleid voor veilig werken op hoogte.

Zoals beschreven in de arbeid hygiënische strategie uit de Arbeidsomstandighedenwet, zijn collectieve beschermingsmaatregelen de eerste keuze als er regelmatig op hoogte wordt gewerkt. Eurosafe Solutions biedt voor elke voorkomende situatie passend hekwerk. Tijdelijk of permanent. Van aluminium of staal. Onbehandeld, gepolijst, geanodiseerd, gegalvaniseerd of gepoedercoat.

Permanente dakrandvalbeveiliging

Eurosafe Solutions biedt VersiRail hekwerk als permanent hekwerk. Dit hoogwaardige hekwerk kan vast verankerd wordt. Een ideale oplossing voor vlakke oppervlaktes met een hellingshoek tot 10 graden.

Als vast verankerd hekwerk, dat permanent aan de dakrand bevestigd wordt, zijn verschillende stijlen beschikbaar. Recht, gebogen of schuin. Daarnaast bieden wij drie afwerkingsmogelijkheden: onbehandeld, gepolijst of met poedercoating in een RAL kleur. Zo is de VersiRAil hekwerk volledig af te stemmen op de uw wensen.

De voordelen:

  • Gemaakt van duurzaam en corrosiebestendig aluminium
  • Licht van gewicht – gemakkelijk te vervoeren
  • Aanpasbaar, modulair, gemakkelijk te bevestigen
  • Volledig weerbestendig
  • Getest en gecertificeerd volgens EN 13374 en EN 14122-3
  • Jaarlijkse inspectie niet nodig
  • Veelzijdig- kan toepast worden op elk soort plat dak (tot een hellingshoek van 10 graden)
  • Verkrijgbaar in drie stijlen en afwerkingen – veelzijdig in ontwerpmogelijkheden
  • Leverbaar in 7 verschillende hoogtes: 300, 500, 700, 900, 1000, 1100 en 1300 mm

Ook is VersiRail verkrijgbaar als tijdelijke dakrandbeveiliging. Lees verder om meer opties van tijdelijk dakrandbeveiliging te lezen.

Tijdelijke dakrandbeveiliging

Hier lichten wij drie vrij opgelegde hekwerken uit. Deze hekwerken bieden een tijdelijke oplossing als valbeveiliging.

Dakreling®

Alprokon Dakreling® is de ideale tijdelijke oplossing voor dakrandbeveiliging bij werkzaamheden op daken met een hellingshoek tot 15°. Het systeem is eenvoudig, zonder gereedschap en zonder hulp van een tweede persoon te monteren.

Deze vrij opgelegde dakrandbeveiliging is uit aluminium profielen vervaardigd en daarmee licht van gewicht. Bij werkzaamheden aan de dakrand kan plaatselijk de Dakreling-staander worden ingeklapt, zodat ook hier onbelemmerd én veilig kan worden gewerkt.

FlatBase Guardrail

Flat Base Guardrail is een duurzame en vrij opgelegde dakrandbeveiliging die voldoet aan alle wet- en regelgeving. De platte voeten van het hekwerk zorgen ervoor dat het dak niet beschadigt en dat de voeten eenvoudig weggewerkt kunnen worden.

Dit gebruiksvriendelijke hekwerk is geschikt voor platte daken. Ook kan het geplaatst worden rond brand- en vluchtwegen, gevaarlijke installaties, machines, daklichten en andere plaatsen waar veilige toegang is vereist.

Markering & Signalering

Markeringen en signaleringen geven aan waar je je veilig kunt begeven en waar niet. Op deze manier draagt  markering en signalering bij aan een beter veiligheidsbewustzijn bij eenieder die op hoogte werkt.

Vragen? Stel ze gerust

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +31 (0)38 467 19 10 E-mail: info@eurosafesolutions.com