Trainingen Veilig werken in besloten ruimten

Eurosafe Solutions staat voor een werkomgeving waarin mensen zich veilig voelen en ook daadwerkelijk veilig zijn. Hierbij denken we aan veiligheid van onze medewerkers, onze opdrachtgevers en van andere directe betrokkenen. Onze trainingen zorgen ervoor dat ongevallen en ongelukken verminderen op de werkvloer.

Trainingslocaties
Op onze locaties in Zevenburgen en Zwolle hebben wij ons eigen training- en testcentrum. Hier wordt alles geleerd over tot werken op hoogtes en in besloten ruimtes. Van het juist gebruiken van een PBM tot het veilig werken in een mast of op een plat dak. Ook voor het hercertificeren van een aantal trainingen bent u bij ons aan het juiste adres. Deze trainingen zijn bedoeld voor uitvoerenden, opzichters, veiligheidskundigen, beleidsmakers en/of management.

Redding & Evacuatie
Wat als er bij het werken op hoogte iemand valt of onwel wordt? Wist u dat als iemand bewusteloos in een harnas hangt, deze persoon na 15 minuten al in een levensbedreigende situatie verkeerd? Zelfredzaamheid is dus van groot belang en kan levens redden. Wij bieden, naast de juiste middelen, Redding & Evacuatie trainingen aan.

Open inschrijvingen of Incompany training
Bij Eurosafe kunnen wij trainingen aanbieden die aansluiten op uw pand en/ of de werkzaamheden die worden verricht. U kunt hier vrijblijvend een offerte voor aanvragen. Daarnaast bieden trainingen aan waar iedereen zich kan inschrijven. Meld je aan voor de gewenste data en dan zien we u snel!