Valbeveiliging voor een plat dak biedt uitkomst voor daken en andere constructies met een hellingshoek van maximaal 15 graden.

Onder valbeveiliging verstaan we de middelen die voorkomen dat personen van hoogte vallen en de middelen die de krachten opvangen die vrijkomen bij een val. Lees hier meer over valbeveiliging in het algemeen.

Het type valbeveiligingsmiddelen dat het best bij uw situatie past, verschilt per gebouw. Het is afhankelijk van de constructie en het type dakbedekking bij daken. Bent u niet geheel zeker welke middelen u nodig heeft om veilig op een plat dak te kunnen werken? We helpen u graag door een risico inventarisatie & evaluatie uit te voeren. Dit geeft inzicht in de risico’s van werken op hoogte bij uw situatie. Weet u al welke middelen u nodig heeft? Bezoek dan alle valbeveiligingsproducten voor platte daken.

Tijdelijke valbeveiliging plat dak

Valbeveiliging is tijdelijk of permanent in te zetten. Bij tijdelijke valbeveiliging voor plat dak moet u denken aan hekwerken die na werkzaamheden weer worden weggehaald of worden ingeklapt. Ook is het mogelijk om met mobiele ankerpunten te werken. Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd worden deze mobiele ankerpunten weer verwijderd. Ga direct naar alle tijdelijke valbeveiligingsproducten.

Permanente valbeveiliging plat dak

Bij permanente valbeveiliging voor plat dak moet u denken aan vaste ankerpunten, kabelsystemen of railsystemen. De gebruiker kan er altijd gebruik van maken en het gebruiksgemak is groot. Uiteraard kan er ook bij permanente valbeveiliging gekozen worden voor hekwerk. Daarbij is een afbakening ook een oplossing. Hierbij moet goed gekeken worden naar de esthetische waarde van een pand. In hoeverre mag de uitstraling van een pand aangetast worden? Ga direct naar alle permanente valbeveiligingsproducten.

Gerealiseerde oplossingen

Heeft u een probleem voor werken op hoogte, maar weet u niet hoe dit is op te lossen? Eurosafe Solutions biedt duurzame en gebruiksvriendelijke producten voor alle type werkzaamheden die op hoogte gebeuren moeten. Wij kijken graag mee naar uw situatie, zodat we gezamenlijk tot een oplossing komen. Benieuwd hoe we dit voor andere opdrachtgevers hebben toegepast? Bekijk onze projecten voor werken op hoogte.

Vragen of behoefte aan advies? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +31 (0)38 467 19 10 E-mail: info@eurosafesolutions.com