Valbeveiliging voor schuine daken biedt uitkomst voor daken en andere hellende constructies met een hellingshoek groter dan 15 graden.

Onder valbeveiliging verstaan we de middelen die voorkomen dat personen van hoogte vallen en de middelen die de krachten die vrijkomen bij een val opvangen. Lees hier meer over valbeveiliging in het algemeen.

Het type valbeveiligingsmiddelen dat het best bij uw situatie past, verschilt per gebouw. Het is afhankelijk van de constructie en het type dakbedekking bij daken. Bent u niet geheel zeker welke middelen u nodig heeft om veilig op een plat dak te kunnen werken? We helpen u graag door een risico inventarisatie & evaluatie uit te voeren. Dit geeft inzicht in de risico’s van werken op hoogte bij uw situatie. Weet u al welke middelen u nodig heeft? Bezoek dan alle valbeveiligingsproducten.

Lees meer Risico Inventarisatie & Evaluatie

Oplossingen voor valbeveiliging op een schuin dak

Schuine oppervlakten zijn vaak moeilijk toegankelijk bij onderhoud. Daarnaast moeten medewerkers op schuine daken beschermd worden tegen vallen van het dak én tegen vallen óver de dakrand. Ook is het vaak een vereiste dat de gebruiker het systeem kan gebruiken om zichzelf te positioneren op het dak, terwijl hij zijn werkzaamheden uitvoert.

Kijk mee naar hoe wij bij een grote brug in Noorwegen valbeveiliging op een hellend oppervlak toepasten.

Gerealiseerde oplossingen

Eurosafe Solutions biedt de onder andere de volgende oplossingen om een verticaal systeem toe te spitsen op uw werksituatie en wensen:

  • Kabel- en railsystemen voor op daken.
  • Volledig in de nok geïntegreerde railsystemen voor gebouwen met kleisteendaken en pannendaken.
  • Dakhaaksystemen voor tijdelijke beveiliging.
  • Kabel- en railsystemen voor hellende constructies zoals bruggen.

Vragen of behoefte aan advies? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +31 (0)38 467 19 10 E-mail: info@eurosafesolutions.com