Verticale valbeveiliging biedt uitkomst bij werkzaamheden in onder andere masten, windturbines of aan gevels. Vaak worden werkzaamheden aan dit soort constructies op grote hoogte uitgevoerd en is een val levensgevaarlijk. Door de juiste valbeveiligingsoplossing te installeren kan er veilig op hoogte worden gewerkt.

Onder valbeveiliging verstaan we de middelen die voorkomen dat personen van hoogte vallen en de middelen die de krachten die vrijkomen bij een val opvangen. Lees hier meer over valbeveiliging in het algemeen.

Het type valbeveiligingsmiddelen dat het best bij uw situatie past, verschilt per gebouw. Het is afhankelijk van de constructie en het type dakbedekking bij daken. Bent u niet geheel zeker welke middelen u nodig heeft om veilig op een plat dak te kunnen werken? We helpen u graag door een risico inventarisatie & evaluatie uit te voeren. Dit geeft inzicht in de risico’s van werken op hoogte bij uw situatie. Weet u al welke middelen u nodig heeft? Bezoek dan alle valbeveiligingsproducten voor verticale toepassingen.

Lees meer Risico Inventarisatie & Evaluatie

Gerealiseerde oplossingen

Heeft u een probleem voor werken op hoogte, maar weet u niet hoe dit is op te lossen? Eurosafe Solutions biedt duurzame en gebruiksvriendelijke producten voor onder andere telecom-, hoogspanning- en lichtmasten, windturbines en aan gevels. Wij kijken graag mee naar uw situatie, zodat we gezamenlijk tot een oplossing komen. Benieuwd hoe we dit voor andere opdrachtgevers hebben toegepast? Kijk mee hoe wij zorgen dat er veilig gewerkt kan worden in TenneT Wintrackmasten.

 

Vragen of behoefte aan advies? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions

Telefoon: +31 (0)38 467 19 10 E-mail: info@eurosafesolutions.com