Eurosafe

Een Dijk van een samenwerking

24 mei 2019
van Dijk dakwerken

Van Dijk Dakwerken ziet de veiligheid voor hun medewerkers "als een vanzelfsprekendheid". Om daarin voorop te lopen voorziet Eurosafe Solutions sinds vandaag de medewerkers van nieuwe Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Een opdracht waarbij onze PBM Service goed van pas komt.

"Met ruim 30 jaar ervaring in ambachtelijk dakwerk zijn wij altijd kritisch blijven kijken naar onze dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. Onze medewerkers horen daar ook centraal bij te staan", vertelt Erik van Dijk, directeur Van Dijk Dakwerken. Zodoende bezocht eerder deze maand productspecialist Davy Nijhof Van Dijk Dakwerken met een daarvoor speciaal ingerichte Eurosafe Solutions PBM bus. De opdracht was duidelijk: de veiligheid optimaliseren en extra draagcomfort en éénvoud bieden in het gebruik van PBM. Na een inventarisatie van de bestaande PBM uitrusting, volgde een uitleg en een pas & meet sessie op locatie.

Naast een breed scala aan verbindmiddelen en toebehoren werd er gekozen voor een harnas met een geïntegreerd veiligheidsvest. Tevens voorzien van hun bedrijfslogo. Het doel hiermee is dat de medewerkers goed zichtbaar zijn. Ook is het harnas eenvoudig aan te trekken, draagt het comfortabel en is het beschermd tegen beschadigingen gedurende de werkzaamheden.

Van Dijk: "Omdat wij een veelzijdige dienstverlening hebben in de nieuwbouw, onderhoud, maar ook renovatie, is het belangrijk de markt en trends te volgen. Op het gebied van veiligheid laten wij ons dan ook regelmatig adviseren door Eurosafe Solutions B.V. Een gedegen werkvoorbereiding, projectbegeleiding en de veelomvattende dienstverlening maakt de samenwerking erg prettig. Dat in combinatie met een vaste contactpersoon, maakt Eurosafe Solutions een betrouwbare vaste partner in veilig werken."

Vragen? Neem gerust contact op!

Davy Nijhof

Trainer/PBM specialist

Bel, mail en volg ons

Bel ons

Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00.
+31 (0) 38 467 19 10

Stuur een e-mail

We doen ons best binnen 1 werkdag te antwoorden.
info@eurosafe.eu

Bekijk onze socials

Vind en volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn.
Volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte

Meer nieuws, meer kennis, meer veiligheid. Schrijf je in voor de Eurosafe Nieuwsbrief en je krijgt elk kwartaal meer van alles.